Политика за приватност

femitika.mk се обврзува да ја заштити вашата приватност и под никакви околности нема да ги продава, изнајмува или пренесува дадените информации на трета страна. femitika.mk ќе ги користи овие лични информации само за целите на својот бизнис и за подобрување на нашата понуда на услуги. Овие информации се користат и за статистички цели и за изведба на веб-страници. Со користење на веб-локацијата femitika.mk, се согласувате со практиките за податоци, како што е опишано подолу.

Збирка на информации
femitika.mk може да собира информации за лична идентификација кога се регистрирате за femitika.mk и кога посетувате страници femitika.mk. femitika.mk, исто така, може да добива информации за лична идентификација од нашите деловни партнери.

femitika.mk, исто така, може автоматски да прима и снима информации за дневниците на нашиот сервер од вашиот прелистувач, вклучувајќи ја вашата IP адреса, типот на прелистувачот, оперативниот систем, адресите на веб-локациите што се однесуваат и времетраењето на посетата.

Ве молиме имајте предвид дека ако директно откриете лични информации за идентификација или лични чувствителни податоци преку јавните форуми на femitika.mk и веб-системи во живо демо, овие информации може да бидат собрани и користени од други, за што femitika.mk нема да биде одговорен.

femitika.mk ве охрабрува да ги прегледате изјавите за приватност на веб-локациите што ќе изберете да ги посетите преку врска од која било од нашите веб-локации. Ова ќе ви даде разбирање за тоа како тие веб-страници ги собираат, користат и споделуваат вашите информации. femitika.mk не е одговорен за изјавите за приватност или друга содржина на веб-страниците на трети страни.

Користење на вашите лични податоци
femitika.mk ги собира и користи вашите лични податоци за да работи со веб-страницата на femitika.mk и да ги испорачува услугите што сте ги побарале. femitika.mk исто така ги користи вашите лични информации за идентификација за да ве информира за други производи или услуги достапни од femitika.mk и неговите филијали. femitika.mk може да ги користи вашите лични податоци за да ве контактира директно или преку билтени, истражувања на анкети и анкети за повратни информации.

femitika.mk не ги продава, изнајмува или изнајмува, пренесува или отвора вашите лични податоци на трети страни.

Употреба на колачиња
Веб-страницата femitika.mk може да користи колачиња од време на време за да ви помогне да го персонализирате вашето веб-искуство. Колаче е текстуална датотека поставена и складирана на вашиот хард диск од веб-сервер. Колачињата се уникатно доделени за вас. Може да користиме колачиња од различни причини, од кои најважна е да заштедиме време и да ви овозможиме погодност. Ако не сакате ниту една од нашите веб-локации да поставува колачиња на вашиот компјутер, можете да го поставите вашиот прелистувач да одбива колачиња или да ве извести однапред и да побара одобрување за тоа. Ве молиме имајте предвид дека стандардно, повеќето веб-прелистувачи автоматски прифаќаат колачиња.

Промени на оваа изјава
femitika.mk може повремено да ја менува или ажурира оваа изјава со цел да ги одрази новите деловни барања, повратните информации од клиентите или потенцијалните правни регулативи. femitika.mk ве охрабрува периодично да ја посетувате оваа изјава и да бидете ажурирани за тоа како ги заштитуваме и користиме вашите лични податоци. Ако имате дополнителни прашања или сомнежи во врска со оваа политика, слободно контактирајте го нашиот оддел за услуги на клиентите.