ЧПП

Колку чини да се присуствува на конференцијата „ЈАС СУМ ЖЕНА“?
Настанот е бесплатен и има само ограничен капацитет.

Може ли да регистрирам група?
За жал, дозволени се само индивидуални регистрации.

Кога/каде да ја подигнам мојата значка/билет?
Со онлајн регистрацијата, автоматски ќе бидете додадени на списокот на гости. Кога влегувате во местото на одржување, ќе треба да покажете лична карта и да ја добиете вашата значка која ќе ви овозможи пристап до презентациите, освежувањето и завршната забава.

Какви КОВИД-мерки ќе се применат?
Настанот ќе се одвива согласно најновите препорачани мерки од здравствените власти.

Може ли да се пријавам како говорник за конференцијата „ЈАС СУМ ЖЕНА“?
Сите места за говорнички се веќе определени за овогодинешното издание. Можете да не контактирате на contact@femitika.mk и можеме да го договориме вашето учество како говорник на следниот настан.

Дали ќе има пристап преку Wi-Fi на местото на одржување?
Организаторите на настанот не можат да гарантираат достапност или квалитет на интернет конекцијата. Најдобрата опција е да користите мобилен хотспот.

Може ли да ја откажам мојата регистрација?
Можете да ја користите функцијата „Веќе се регистриравте?“ во подножјето на страната со име Регистрација или да ни испратите порака на register@femitika.mk и ние ќе ја откажеме вашата регистрација.

Може ли да ги гледам сесиите на конференцијата по настанот?
Сите разговори ќе бидат снимени. Ќе ги поставиме за јавен пристап во деновите по одржувањето на конференцијата.