РЕГИСТРАЦИЈА

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАЈГОЛЕМАТА ЖЕНСКА ЛИДЕРСКА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

РЕГИСТРАЦИЈА

РЕГИСТРАЦИЈАТА Е ОТВОРЕНА ДО 10.07.22 ВО 00:00 ЧАСОТ – МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ!

20-21 ЈУЛИ 2022, ОД 17:00 ДО 22:00 ЧАСОТ | КИНО САЛА ФРОСИНА – МКЦ СКОПЈЕ
ВАШАТА РЕГИСТРАЦИЈА Е СО ВАЖНОСТ ЗА ДВАТА ДЕНА ОД КОНФЕРЕНЦИЈАТА.

13.07.22: РЕГИСТРАЦИЈАТА ЗА НАСТАНОТ Е ЗАТВОРЕНА, СИТЕ МЕСТА СЕ ПОПОЛНЕТИ.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!
СЕ ГЛЕДАМЕ НА 20-21 ЈУЛИ.

Пријавени досега: 200 / 200

Регистрацијата за овој настан е затворена!