АГЕНДА

АГЕНДА

Конференцијата „ЈАС СУМ ЖЕНА“ ќе се одржи на 20 и 21 јули, 2022 со почеток во 17:00 часот до 22:00 часот во Кино Сала Фросина – МКЦ Скопје. Ова е првата најголема женска лидерска конференција во Македонија од ваков тип и учеството за истата е БЕСПЛАТНО. Во програмата се предвидени четири панели во кои ќе учествуваат 15 успешни и амбициозни Македонски жени. Во склоп на конференцијата ќе има и други придружни настани од забавен карактер. 

Закажете го Вашето присуство со регистрација за учество на конференцијата ТУКА.

Распоредот е предмет на промени додека го финализираме составот.

СРЕДА, 20 Јули 2022

17:00 – Регистрација

18:15 – Воведен дел на конференцијата 

18:30 – Прв Панел – Македонките и кариерните стереотипи со Катерина Климовска 

19:30 – Пауза

20:00 – Втор Панел – Македонки во светот со Ана Дукоска

21:00 – Изложба на занаетчики 

22:00 – Завршен дел, ден 1

ЧЕТВРТОК, 21 Јули 2022

17:00 – Регистрација

18:15Трет Панел – Македонки во бизнис и мултимедија со Илина Пејоска Затуроски

19:15 – Пауза

19:45Четврти Панел – Македонки – Креаторки на Јавни Политики

20:45 – Завршно излагање

21:00 – Коктел и Ексклузивна изложба на модни креации на Силвија Михајловска – Алшар

22:00 – Финале